23 - Summer Wine

Det var sommar helt plötsligt :D Det tycker jag om!
Hoppas det håller i sig!
Inatt var det ösregn och åska också ^^

Helmut lever igen förresten! Hans batteri var helt dött :S Fick bara igång honom med starthjälp från pappas bil, körde till Bilmacken, där kolla Jocke lite på det och märkte att det laddas bara ur och det jäkligt snabbt. Så jag fick ta och köpa nytt batteri åt honom... Nu vill han igen!
(För dom som inte råkar veta - Helmut är min bil XD)

Idag har jag varit och köpt present till mamma, hon fyller år imorgon ^^ och SIMS - Destination Världen till mig! Håller på att installera det så jag ska ta och avsluta det här nu och börja spela!

22 -

Idag har det varit en bättre dag ^^ Lugnare på jobbet och fint väder, yaays!
Och nu är jag ledig i 4 dagar!!!!

På tal om finare väder så har jag fått lust att ta fram kameran igen och ta lite bilder (får det alltid till sommaren XD) Men min kamera verkar ha gett upp eller nått :( Den påstår hela tiden att den är urladdad fast jag vet att det är helt nya eller fullladdade batterier som jag har i... Nåja, har en tid redan funderat på att skaffa ny kamera (den kanske blev sur och strejkar nu XD)
Nåja, nu ska jag ta och laga mat, är hungrig, haha! Sen ska jag slöa och ta det lugnt hela kvällen!

21 - Gruuuuuuff

Att ha dåliga dagar borde förbjudas!!!!! Suck..
Nåja, tänker inte gå närmare in på det här.

Ska lyssna lite på radio X3M nu, eller läsa, eller städa, bara nått som får mig på andra tankar.

20 - Mamma ^^

Har varit hemma hela helgen och tagit det lugnt, skönt.
Har haft det sådär halvstressigt den här veckan. Pappa har varit i Helsingfors hela tiden så jag har varit ensam på kontoret... Inte hela veckan dock, för tisdag och onsdag så var jag också i Helsingfors, wihuuu <3 :D Ville helst missa flyget tillbaka XD

Var på Teboil i två dagar på datakurs, fick lära mig nya saker och såna saker som vi inte brukar göra så ofta så vi vet inte riktigt hur det har gått till, haha. Pappa var ju också i Hfors samtidigt så vi bodde på samma hotell och gick till olika butiker sen på kvällen (BRA! Jag skulle ha gått vilse!!) Var t.ex till en verkkokauppa där jag äntligen köpte en ny mus till datorn! En trådlös, hehe.

I går hände typ ingenting, men idag fick jag för mig att jag skulle laga cupcakes till mamma, vi brukar alltid bara göra nått smått till mor- och farsdag, ge lite choklad eller en extra kram, för de fyller år typ 2 veckor efter mor-och farsdag XD Men den här gången fick jag lust att baka. Men dom blev fail!! D: Frostningen flöt iväg xD råkade ha i för mycket citron ^^'

Nåja, nu ska jag fortsätta ta det lugnt, eller något...
Hade!

RSS 2.0